torek, 15. september 2015

Za uspeh na nemškem trgu registrirajte domeno DE!

DE domena
Naložba v registracijo DE domene.
Je napočil čas, da svoj posel razširite na nemški trg? Odlično, priložnosti je veliko in prav gotovo vas čakajo tudi v Nemčiji. Pa že imate spletno stran v nemškem jeziku? Če je še nimate, bo zdaj pravi čas, da si jo čim hitreje priskrbite. Dobro jo načrtujte, naredite analizo ključnih besed (kaj v povezavi z vašimi izdelki ali storitvami spletni uporabniki sploh iščejo), nato pa registrirajte DE domeno.

Za prodor na nemški trg je DE domena daleč najboljša rešitev, saj so je nemški spletni uporabniki dobro vajeni in ji zato tudi najbolj zaupajo. Obenem se DE domene zelo dobro uvrščajo v nemškem google.de, prav tako tudi v avstrijskem google.at. Možni alternativi sta le domeni COM in NET, a naše mnenje je, da je DE daleč najbolj primerna.

Kdo lahko registrira DE domeno? Podatki, ki jih je moč najti na spletu, so si precej različni, zato marsikdo misli, da registracija DE domene sploh ni mogoče. Svetovno znan registrar Godaddy navaja, da lahko po sistemu »Kdor prej pride, prej melje,« DE domeno registrira vsakdo, ki ima naslov v Nemčiji. A to še ne pomeni, da je sami ne morete registrirati, saj imajo registrarji tako imenovane 'zaupnike' v Nemčiji, na katere je napisan administrativni naslov, vse pravice nosilca domene pa še vedno ostanejo vam.

Tako lahko DE domene registriramo tudi Slovenci in slovenska podjetja, ki želijo poslovanje razširiti na nemški trg. Priporočamo vam, da se obrnete na podjetje Neoserv, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da je pri njih registracija DE domene možna, poleg tega pa tudi cenovno ugodna.

DENIC eG
DENIC eG - vrhovni registrar za DE domene

Z DE domenami upravlja vrhovni registrar DENIC eG, sicer pa so DE domene v svetu izredno priljubljene. Po najnovejših analizah naj bi bila DE domena po številu registracij uvrščena na 5. mesto, pred njo pa so domene COM, NET, RU in ORG.